Most - Zajímavou stopovací a poznávací hru, k níž nepotřebujete žádné vymoženosti současné techniky, jen nadšení a otevřenou hlavu, nyní můžete – a třeba jako netradiční vánoční dárek – pořídit v Turistickém informačním centru Most.

„Hra je určena pro ty, kteří chtějí svůj volný čas strávit jinak než sezením na gauči, a to třeba i ve městě nebo regionu, kde žijí a které znají,“ říká primátor Mostu Jan Paparega. Na začátku hry je známo pouze místo startu. K dalším zastávkám je třeba si cestu vybojovat řešením úkolů a luštěním hádanek, které na trase čekají.

Mostecký TRIPPER zakoupíte za 49 Kč v Turistickém informačním centru města Mostu (sídlí v budově magistrátu v centru města), pak už jen stačí najít správnou cestu k pokladu v podobě absolventské vizitky, kterou jinde nezískáte.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru