Majitelé zaběhnutých psů si připlatí. Poplatky v útulku se neměnily dlouhé roky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Od nového roku si majitelé zaběhnutých psů připlatí za pobyt svého čtyřnohého přítele v Městském útulku Litvínov. S ohledem ke zdražování energií je cena za pobyt psa v útulku upravena na 150 korun za den. V ceně je strava a náklady na sanaci kotce.

Ceny za ostatní služby zůstávají beze změny. Výjezd vozidla útulku k odchytu přijde na 300 korun. Veterinární úkony jsou hrazeny dle sazebníku veterinárního lékaře. Mimořádné umístění psa do útulku znamená jednorázový poplatek 3 000 korun. Jedná se o případ, kdy musí majitel např. do nemocnice a o psa se nemá kdo postarat.

Veškeré výše uvedené ceny za jednotlivé úkony jsou uvedeny bez DPH. DPH bude připočtena ve výši dle platných právních předpisů ke dni vystavení faktury.

"Aktuální ceny, platné do konce roku 2021, se neměnily od 1. května 2016," připomíná mluvčí města Jitka Pavlíková.

Psí útulek je provozován Městskou policií Litvínov pro spádové obce města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru