Parkující vozy brání v litvínovské čtvrti vývozu odpadu i průjezdu záchranných složek
Hasiči zjišťují, kde projedou a kde ne. V krajském městě takto vyrazili už poněkolikáté. Problémy mohou mít záchranáři i v Litvínově. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litvínov

Litvínov - V Podkrušnohorské ulici na Osadě požádali obyvatelé domu čp. 1594 o řešení dopravní situace, kde parkující vozy brání vstupu do domu a vývozu odpadu z kontejnerového stání. V inkriminovaných místech tak bude žlutou barvou ohraničeno místo se zákazem zastavení a zákazem stání.

K doplnění svislého dopravního značení se přistoupí i v ulici Sukova a Ladova. „Zvláště v době hokejových utkání je dopravní situace v ulicích poblíž stadionu neúnosná, na několika místech pravidelně dochází k neprůjezdnosti komunikace pro složky IZS. Strážníci nemají možnost v jednosměrných ulicích určit, které auto jako první způsobilo neprůjezdnost tím, že zaparkovalo i na druhé straně vozovky naproti již stojícímu vozu. Městská policie proto navrhla, aby zde byly umístěny značky a parkovalo se tak jen v jedné řadě,“ vysvětlil místostarosta Karel Rosenbaum.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru