Ranní záchranná akce v Mostě. V bytě od noci ležela žena a nemohla se hýbat
Ranní záchranná akce v Mostě. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Na linku tísňového volání Městské policie v Mostě volala v sobotu ráno starší paní, ročník 1939, že v noci ve svém bytě tak nešťastně upadla, že se nemohla hýbat. A jak to někdy u starších lidí je, nechtěla v noci kvůli tomu nikoho obtěžovat.

Ozvala se až v ranních hodinách. Na místo přijela hlídka strážníků, která paní kontaktovala přes dveře. Hlídka zjistila, že se žena ke dveřím nemůže dostat a odemknout. Na místo proto strážníci přivolali zámečníka, který neprodleně dveře otevřel.

Žena byla v bytě nalezena na zemi, na místo byla okamžitě přivolána osádka zdravotnické záchranné služby, která si ženu převzala a převezla k dalšímu vyšetření do mostecké nemocnice.

S transportem pacientky do sanitního vozu pomohli záchranářům strážníci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru