Policisté mají dalšího dealera z České ulice! V autě našli policisté drogu a v bytě předměty k výrobě drog
Česká ulice v Mostě. Ilustrační foto
Most

Policisté toxi týmu v rámci akce KOHORTA zadrželi 46letého muže z Mostu a obvinili ho z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Jde o druhého stíhaného muže v rámci této akce (o předešlém případu píšeme zde: Drogu prodával na sídlišti Výsluní i jinde, na svědomí má mít nejméně deset případů). Policie Mostečana zadržela v obci Záluží pří řízení osobního vozidla. "Prohlídkou auta policisté nalezli digitální váhu, sáček s tabletami a sáčky s krystalickou látkou o hmotnosti nejméně 25 gramů. Provedenou detekcí byla v látce vykázána přítomnost metamfetaminu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Nalezené tablety a látka byly odeslány na odbornou expertizu. K analýze policisté předali i předměty, které zajistili v rámci domovní prohlídky v jednom bytě, a u kterých je podezření, že sloužily k výrobě návykové látky.

"Muž měl dále dle kriminalistů v Mostě v ulici Česká obstarat a následně prodat přesně nezjištěné množství metamfetaminu a to od léta do podzimu. Navíc měl v Janově poskytnout nejméně v jednom případě nezjištěné množství marihuany," dodala mluvčí.

Vozidlo řídil, ač má vysloven zákaz řízení. Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání, soud vazbu uvalil. Kriminalisté nevylučují, že přibydou další obvinění.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru