Prasklá stoupačka vyplavila v mosteckém věžáku čtyři patra, lidé byli naštvaní
Vyplavený dům v ulici M. G. Dobnera. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Z ulice Dobnera se na linku 156 Městské policie Most obrátil správce domu, že zde praskla vodovodní stoupačka a voda vyplavila byty ve čtyřech patrech. Dle oznamovatele lidé z poškozených bytů stojí na chodbě domu a domáhají se pomoci.

Strážníci na místě zjistili, že důvodem poruchy byl prasklý kompenzátor vodního potrubí stoupačky, a že stoupačku s teplou vodou již uzavřela odborná firma, aby nedocházelo k větším škodám na majetku. Opraváři závadu začnou odstraňovat v první pracovní den.

Strážníci celou situaci na místě uklidnili, nájemníkům vysvětlili, že k nápravě dojde v pondělí a záležitosti ohledně škody musí také řešit ve všední dny. Poté se nájemníci začali vracet do svých bytů.

0804dobnera2

Vyplavený dům v ulici M. G. Dobnera. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru