Muž opustil domov pro duševně nemocné, strážníci ho odvezli zpět, aby se neztratil
Ilustrační foto. Foto: MP Most
Most

Most - Revizorka Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova zavolala na linku 156, že zajistila černého pasažéra, který jel tramvají bez platné jízdenky. K události byla vyslána motohlídka, která na místě zjistila zjevně zmateného muže, který uvedl jméno, které neprocházelo evidencí obyvatel.

Následně muž uvedl, že bydlí v Domě sociálních služeb v Janově. Strážníci se spojili s pracovníky domu sociálních služeb a ti sdělili, že se pravděpodobně jedná o jejich klienta M. H., který bez informování personálu odešel na procházku.

Dále uvedli, že se jedná o muže s duševním onemocněním a obávají se, že se nebude sám schopen vrátit do Janova a ztratí se. Strážníci proto muže po dohodě s operačním střediskem dovezli do Janova a předali pečujícímu personálu. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru