VIDEO: Nejsou ty mostecké trhy nádherné? Dnes je můžete navštívit naposledy!
Vánoční trhy na mosteckém hlavním náměstí. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Tradiční Vánoční trhy na 1. náměstí jdou do finále! Pomyslnou třešničkou na vánoční dortu bude dnes, v neděli 22. prosince, pop-folkový písničkář Voxel.

Podívejte se, co vás čeká! V 15 hodin na podiu vystoupí kapela NasaY Beat. O tři čtvrtě hodiny později se můžete těšit na Divadelní klub Školka. V 17 hodin vystoupí Voxel, na programu je 45minutové vystoupení.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=W45foLIwYpc

Přijďte se předvánočně naladit a podpořit dobrou věc

Navštivte v neděli 22. prosince vánoční trhy na 1. náměstí a zakupte si farmářské výrobky ve stánku Rodinné farmy Děčany. Nejen, že si můžete odnést domácí sýry, výborné jogurty, sýrové hranolky či horký mošt, ale navíc ještě podpoříte dobrou věc.

Výtěžek z tohoto prodejního dne totiž poputuje na podporu hendikepované sportovkyně Lenky Kadetové, poslouží na nákup lukostřeleckého materiálu. Lenka se v současné době připravuje na mistrovství Evropy v para lukostřelbě, které se uskuteční v dubnu 2020. Právě zde má velkou šanci kvalifikovat se na nadcházející Letní paralympijské hry v japonském Tokiu.

Do centra města ale nemusíte přestat kvůli zábavě chodit. Dále zde funguje ledové kluziště, které se těší velkému zájmu bruslařů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru