Lidé v paneláku našli zalepené zámky i tlačítka ve výtahu. Už se ví proč
Ilustrační foto
Most

Most - Nepochopitelné jednání vyšetřovala loni mostecká policie. V panelovém domě na sídlišti pod Šibeníkem někdo zaslepil ovládací tlačítka uvnitř kabiny výtahu a lepidlo bylo i na přivolávacím tlačítku v přízemí domu.

Jako by to nestačilo, lepidlo našli i čtyři obyvatelé domů na zámcích svých bytových dveří. Někteří nemohli své dveře uzamknout při odchodu z bytů, jiní se domů nedostali. Všichni si museli své zámky vyměnit a vznikla jim hmotná škoda.

„Policie provedeným šetřením na místě zjistila, kdo stojí za touto hloupou zábavou. Muž ve věku 20 let při návratu z restaurace domů v pozdně nočních hodinách prý našel na zemi vteřinové lepidlo a nenapadlo ho nic lepšího, než že lepidlo vzápětí vyzkouší,“ popisuje jeho vysvětlení mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Svým jednáním způsobil hmotnou škodu vyšší než 18 tisíc korun. Vyšetřovatel mladého Mostečana obvinil v prosinci z přečinu poškození cizí věci a stíhá ho na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru