Titáni vyhráli v mostecké sportovní hale 13 zápasů a získali 4 prvenství
Titáni před Vánoci vyhráli 13 zápasů a získali 4 prvenství. Foto zdroj: město Žatec
Most

Žatec, Most - Krátce před Vánoci se konal v mostecké sportovní hale mezinárodní turnaj mládeže v kickboxu CHRISTMASCUP 2019. Žatečtí bojovníci na něm získali celkem čtyři prvenství a celkově jako klub skončili s třetím nejvyšším počtem medailí.

U žateckého klubu G-titán opět padl rekord v účasti. Tentokrát jelo klub reprezentovat už 14 zápasníků. Trenéři R. Šifalda a H. Greisiger si s sebou museli vzít ještě dva pomocné trenéry V. Kočku a V. Drdu, aby nápor zápasů vůbec zvládli a vyplatilo se to.

G-titán skončil na 3. místě turnaje v počtu ukořistěných medailí. Z celkových 21 zápasů vyhráli 13 a z toho přivezli 4 celkové vítěze turnaje.

První zlatý pohár přivezl Kája Korf v kat. st. žáci -47kg. V prvním zápase porazil Jana Šimůnka z fightgymu Teplice a ve finále Tadeáše Vrážela z kickbox Habartov.

Dalším držitelem zlatého poháru v kategorii ml.žáci -140cm se po dvou vyhraných zápasech stal Tobias Greisiger.

V kat. st. žáci -160cm přivezl zlatý pohár Alex Králík, který ve finále v ringu rozdrtil Štěpána Sineviče z Teplic.

A nejlépe si ze žateckých vedl junior Honza Babka, který v prvním zápase porazil RSC Dominika Boublíka z SKS Kladno a ve finále v ringu vyhrál zápas před limitem nad Vítem Kavkou z Habartova a stal se vítězem kategorie junioři -74kg. Ohromný zlatý pohár putoval tedy také do Žatce. Zároveň Babka dostal plaketu nejúspěšnějšího juniora turnaje.

Další umístění: Vladislav Šarkozi 2. místo, Pavel Jarolímek 3. místo, David Repišský 3. místo, Sam Šnokhaus 2. místo, Martin Lukeš 3. místo, Jakub Kapras 3. místo, Petr Nguen 3.m ísto a Erik Greisiger v nabité kategorii po prvním vítězném zápase v semifinále prohrál v ringu o postup do finále a přivezl 3. místo.

"V současnosti má G-titán v mládežnických kategorií ohromný tah na bránu, neboť 19. ledna 2020 se všichni těší až si zazápasí na novoročním pražském poháru, z čehož jsem mile překvapen a držte nám palce," řekl prezident klubu Honza Greisiger.

(jg)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru