Kdo jezdí mezi námi: Šest řidičů bylo pod vlivem návykových látek
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Policisté mosteckého územního odboru o víkendu přistihli šest motoristů, kteří byli pod vlivem návykových látek. Dva z nich měli pozitivní testy na drogy i na alkohol.

V Litvínově hlídka kontrolovala v ulici PKH řidiče vozu značky Opel, který měl pozitivní test na amfetamin. V ulici Chudeřínská neunikl policejní kontrole řidič audiny. Orientační test ukázal na kokain.

Muž měl i pozitivní dechovou zkoušku n alkohol. Pozitivní test na drogu a pozitivní výsledek dechové zkoušky zjistili policisté i v ulici Studentská u řidiče škodovky.

Přes jedno promile alkoholu nadýchala řidička z Teplic při silniční kontrole v litvínovské ulici Jiráskova. V Mostě v síti policejních kontrol skončili dva řidiči, kteří měli pozitivní test na drogy.

"Všichni řidiči jsou podezřelí ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru