Muž, který napadal ženu v bytě, nechtěl odejít a napadl strážníky. Skončil v poutech a s pokutou
Foto: MP Most
Most

Most - Hlídka Policie ČR požádala o asistenci strážníků u oznámení o domácím násilí. Policisté na místě požádali strážníky, aby doprovodili ven muže, kterého si žena v bytě nepřála, a který u ní neměl trvalé bydliště.

Poté, co vyšli ven, se muž začal chovat agresivně, a snažil se dostat zpět do vchodu. Muž byl hlídkou strážníků několikrát upozorněn na to, že si ho žena na místě nepřeje, a on byl z místa vykázán. "Na opakovaná upozornění muž nereagoval a stále zkoušel přes strážníky projít do vchodu, slovně je napadal a snažil se jednoho ze strážníků odstrčit. Strážníci byli proto nuceni použít donucovací prostředky a muže svedli k zemi," uvedla Veronika Loucká, tisková mluvčí Městské policie Most.

Protože stále kladl aktivní odpor, byla mu nasazena služební pouta. Následně byl útočník převezen do nemocnice na ošetření po použití donucovacích prostředků. Po ošetření mu strážníci uložili pokutu za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru