Mostečané o svůj ohňostroj nepřijdou. Letos ho ale odpálí na netradičním místě
Ilustrační foto, zdroj: Město Most
Most

Most - Mostečané o svůj ohňostroj nepřijdou. Pokud nebude mlha, mohou ho sledovat z několika míst po Mostě, podobně jako tomu bylo v minulých letech.

Na rozdíl od loňských let, nebude odpalován z centra města, aby nedocházelo k hromadění lidí na 1. náměstí, ale bude odpálen z parkoviště před hradem Hněvín. Rovněž je připravován on-line přenos pro ty, kteří ho chtějí sledovat z pohodlí svého domova.

Odpočet i hudba k ohňostroji bude vysílána on-line na facebooku a webových stránkách města Mostu, stejně tak vstup s moderátorem Petrem Říbalem. Na bezpečnost silvestrovských oslav dohlédne přímo u odpaliště Jednotka sboru dobrovolných hasičů Most a Městská policie Most.

Odpálení ohňostroje je naplánováno na 19 hodinu, tento čas je v Mostě už tradičním pro městský ohňostroj, tak aby jej mohli sledovat celé rodiny.

Prostor hradu Hněvín bude pro veřejnost uzavřen a rovněž bude uzavřeno parkoviště včetně bezpečného perimetru. "Žádáme všechny občany, ať si pro sledování ohňostroje vyberou jiná místa než samotný „kopec“ hradu Hněvín. Jak se praví „pod svícnem je tma“ a nejlepší viditelnost bude ze vzdálenějších míst, např. park Šibeník, vrch. Ressl, Širák, atd…," stojí na webových stránkách města.

UPOZORNĚNÍ: Z bezpečnostních důvodů bude platit ve čtvrtek 31. prosince od 12 hodin zákaz vjezdu od vodárny směrem k hradu Hněvín. Děkujeme za pochopení!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru