V mosteckých ulicích zajistili hledané osoby. Jednoho poznali, ostatní na sebe strážníky sami upozornili
Strážníci zajistili 4 hledané osoby a předali je Policii ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti v ul. K. Biebla strážníci mostecké městské policie poznali muže, o kterém se domnívali, že se nachází na seznamu hledaných osob. Když hledaný muž uviděl hlídku strážníků, pokusil se o útěk. V tom mu však během pár vteřin zabránil jeden ze strážníků a muži byla přiložena služební pouta.

"Při kontrole totožnosti a perlustraci bylo zjištěno, že se skutečně jedná o osobu v celostátním pátrání, která utekla z výchovného ústavu. Strážníci muže se všemi poznatky předali Policii ČR," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Revizorka Dopravního podniku požádala o prověření totožnosti černého pasažéra, kterého zajistili na tramvajové zastávce v ulici Budovatelů. Operátor kamerového systému zahájil monitorování místa, kdyby chtěl černý pasažér utéct, a hlídka strážníků na místě prověřila totožnost muže bez platné jízdenky. Při kontrole totožnosti pak strážníci zjistili, že se jedná o osobu celostátním pátrání, na kterou je vydán příkaz k zatčení. Strážníci muže předali Policii ČR.

Další dvě osoby v pátrání, v obou případech ženy, zajistili strážníci, když vyndávaly odpad z kontejnerů. Také hledané ženy strážníci předali Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru