Na Resslu se ztratila žena, která tam přijela venčit psy
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na tísňovou linku 156 se před 16. hodinou obrátila žena, že není z Mostu a šla na procházku se psy do lesa na Resslu, zabloudila, a obává se, že se za chvíli začne stmívat a nenajde cestu k vozidlu. Dále uvedla, že se nyní nachází u altánu.

Na místo byly vyslány tři motohlídky strážníků. "Strážníci se rozdělili a začali systematicky prohledávat les. O hodinu později jedna z hlídek nalezla ztracenou ženu se psy. Unavená a prokřehlá žena seděla na zemi u krmelce pro zvěř a mávala na strážníky," uvádí mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Žena uvedla, že jí je zima a je promoklá, ale jinak je v pořádku a nepožadovala zdravotnické ošetření. Strážníci ženu a její dva psy odvezli k jejímu vozidlu. Po celou dobu žena strážníkům opakovaně děkovala za pomoc. Poté ještě kontaktovala ředitele městské policie a znovu poděkovala za záchranu a ochotu a profesionalitu strážníků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru