Mostečan platil nájem pervitinem, drogu prodával i v centru města
ilustrační foto
Most

Most, Litvínov - Drogu místo peněz za nájemné poskytoval 34letý muž osobě, u které bydlel.

Pervitin v přesně nezjištěném množství měl obstarat a poskytovat po dobu několika měsíců v centru města Mostu a to nejméně v 60 případech, jak zjistili mostečtí kriminalisté odhalující trestnou činnost na úseku drog. "Muže z Mostu vyšetřovatel nyní obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a stíhá ho na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ze stejného trestného činu čelí obvinění 45letý muž z Litvínova. Podle šetření kriminalistů mosteckého Toxi týmu měl Litvínovan obstarat a následně prodat osobám z řad toxikomanů nejméně v sedmi případech přesně nezjištěné množství metamfetaminu. "Obviněný je stíhán na svobodě a stejně jako u výše uvedeného muže i nad ním visí hrozba až pětiletého trestu odnětí svobody," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru