Zloději kradou i v době nouzového stavu, vyšší trest je neodrazuje. Berou cokoliv
Ilustrační foto
Most

Mostecko - I když za krádež spáchanou v době vyhlášeného nouzového stavu hrozí pachatelům vysoký trest odnětí svobody, přesto policie zaznamenává v tomto období majetkovou trestnou činnost. Jak vidno pachatele neodradí ani osmiletý trest, kterým může soud zloděje potrestat.

Neznámý pachatel v Litvínově vnikl na pozemek rodinného domu a ze zahrady odcizil dvě jízdní horská kola v hodnotě 16 tisíc korun.

Jiný zloděj v obci na Mostecku odnesl lešení, které se nacházelo na stavbě rodinného domu. Poškozený odhadl vzniklou škodu na částku 35 000 korun.

Další nenechavec se v Mostě na sídlišti Výsluní vloupal do zde zaparkované škodovky a z ní odmontoval palubní kameru. V

lokalitě starý Most někdo vnikl za použití násilí do kolektoru a ukradl 400 metrů kabelů v hodnotě několika desítek tisíc korun.

V obci na Mostecku si kdosi z cizí garáže přivlastnil různé nářadí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru