Zloděj (24) ukryl v obchodě pod mikinu lahve s rumem. Když mu krádež prošla, šel si na drzovku pro další
ilustrační foto
Most

Most, Chomutov - Na nákup za pět prstů se vydal v Mostě do obchodního centra 24letý muž z Chomutova. V prodejně si pod mikinu měl schovat dvě lahve rumu za 338 korun a poté prošel pokladní zónu, aniž by za uvedené zboží zaplatil.

Týž den se do obchodu vrátil a vybrat si měl opět stejný sortiment, který si dal pod oděv. Tentokrát byl na místě zadržen pracovníky ostrahy, kteří nepoctivce předali policii. Lup ve stejné hodnotě byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje.

Mladý Chomutovan nekradl poprvé. Loni se vrátil z výkonu trestu odnětí svobody. "Vyšetřovatel mostecké policie ho obvinil ze zločinu krádeže, neboť trestného činu se měl dopustit v době, kdy byl na území České republiky vyhlášen nouzový stav. Obviněný je stíhán na svobodě, ale tentokrát mu za zločin krádeže hrozí podstatně vyšší trest než minule," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru