PODCAST: Proč nemůže Most využít nezaměstnané lidi na úklid sněhu z ulic města?
Primátor Mostu Jan Paparega vysvětluje, že nyní nelze využít na úklid ulic při sněhové kalamitě lidí z úřadu práce.
Most

Most – Bohatá nadílka sněhu udělala radost dětem na jarních prázdninách, naopak přidělala starosti silničářům a pracovníkům technických služeb. Více rukou by dříve pomohlo vyrovnat se s kalamitou. Proč ale nemůže město Most na úklid sněhu využít lidí evidovaných na úřadu práce, vysvětluje primátor Mostu Jan Paparega.

Právě dotazy na využívání lidí v evidenci úřadů práce v podobných situacích patřily v posledních dnech mezi nejčastější, které se objevovaly pod našimi články o aktuální povětrnostní situaci. „Není to ale tak jednoduché, aby pro nás mohli pracovat,“ říká primátor Mostu Jan Paparega v našem nejnovějším podcastu. Poslechout si jej můžete pod tímto odstavcem.

Jste fanouškem podcastů? Další naše zpravodajství v této formě si můžete pustit třeba na Spotify zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru