Zločin u nádraží! Muž tam za bílého dne vytrhl dívce telefon z ruky. Dokázala se mu ubránit
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ze zločinu krádeže, přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku obvinila mostecká policie 55letého muže z Mostu.

Ten se měl dle mosteckých policistů dopustit tří krádeží. U mosteckého nádraží měl v dopoledních hodinách vytrhnout přítomné dívce z ruky mobilní telefon. Dívka využila jeho nepozornosti a mobil mu vzala z ruky a následně, když se muž dožadoval jeho vydání, vysmekla se mu a z místa utekla.

V jednom mosteckém supermarketu měl obviněný odcizit v prodejně tři šampony a sprej na vlasy, vše v hodnotě 335 korun. Věci si uschoval do tašky a poté z prodejny hodlal zmizet, což se mu nepodařilo a lup musel vrátit. Kradl i přesto, že byl několikrát soudně trestaný a ve dvou případech měl krást v době, kdy byl vyhlášen nouzový stav.

Do třetice měl v Mostě na sídlišti Zahradní vyžít příležitosti a vlézt do nezajištěného osobního vozidla, ze kterého měl odcizit peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. S tou se poté několikrát neúspěšně pokusil vybrat celkovou finanční částku 6 500 korun, což se mu díky neznalosti PIN nepodařilo. Na obrazovém záznamu u bankomatu ho rozpoznal jeden zkušený policista. Motoristovi obviněný zanechal hmotnou škodu ve výši 6 tisíc korun. Stíhaný je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru