Máte v hlavě něco, jak vylepšit město? Most dá dva miliony do nejlepších nápadů
Vloni se povedlo zastřešit písková hřiště ve školkách. Foto: archiv
Most

Most - Máme šanci opět Hejbnout Mostem! Od dnešního dne do konce dubna můžete podávat své návrhy na zlepšení veřejného prostoru ve městě. Most do takzvaného participativního rozpočtu uvolní dva miliony korun. 

Máte v hlavě nápad, který by se dal uskutečnit ve městě Most? A jste občan Mostu starší patnácti let nebo právnická osoba podnikající v Mostě? Pak se můžete zapojit do druhého ročníku takzvaného participativního rozpočtu Hejbni Mostem. Navrhněte projekt, o kterém si myslíte, že v Mostě chybí nebo že by zlepšil veřejný prostor. Nejúspěšnější projekty (které také vybere veřejnost) město zrealizuje ze svého rozpočtu.

„Loňský premiérový ročník participativního rozpočtu Hejbni Mostem! mě velice potěšil. Jsem rád, že lidem není lhostejné, v jakém městě žijí. A jsem přesvědčen, že i letos budou mít originální a dobré nápady, na které už se vedení města těší. Pojďte s námi opět Hejbnout Mostem!,“ vyzývá občany k zapojení do letošního ročníku náměstek primátora Marek Hrvol.

Podávat návrhy do letošního ročníku bude možné od 17. února 2021. Od tohoto data můžete zasílat své návrhy a nápady na zlepšení města Mostu prostřednictvím webového formuláře na webu www.hejbni-mostem.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru