Žena se v Mostě probudila v prázdném a zamčeném autobuse. Co se stalo?
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 Městské policie v Mostě se obrátil řidič autobusu, že na nádraží parkuje dálkový autobus, který je uzamčen a uvnitř se nachází pasažérka.

K události byla vyslána motohlídka strážníků. „Na místě zjistili 30letou ženu uzamčenou v autobuse. Strážníci provedli místní šetření a podařilo se jim vyhledat řidiče autobusu, který se zdržoval v odpočinkové místnosti pro řidiče v budově Českých drah. Řidič autobusu se dostavil k vozidlu a odemkl ho,“ uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Pasažérka uvedla, že usnula, a když se probudila, zjistila, že je v autobuse sama a je zamčená. Řidič si ještě následně zkontrolovat vozidlo a oba zúčastnění strážníkům poděkoval.

Něco podobného se stalo vloni v listopadu v nedaleké Bílině. Ženu při ranní cestě do práce uzamkl v autobusu řidič na konečné a odešel. I tehdy pomohli tamní strážníci. Ženu vysvobodil řidič jiného autobusu stejné společnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru