Senioři dostanou od města zdarma respirátory. Výdej začne v pondělí
Ilustrační foto
Most

Most - Každý občan starší 65 let s trvalým bydlištěm v Mostě získá od města zdarma pět respirátorů třídy FFP2. Ty jsou hygienicky baleny jednotlivě. Jedná se zhruba o 11 tisíc lidí. S jejich výdejem začne mostecký magistrát v pondělí 1. března 2021 od 12 hodin. Probíhat bude každý den pod ochozem magistrátu vedle obřadní síně až do vyčerpání zásob.

„Počet nakažených stále roste a dostat se z této vážné situace můžeme jen společnými silami. S ohledem na ochranu zdraví obyvatel a povinnost nošení respirátorů jsme zajistili nákup respirátorů pro všechny seniory nad 65 let. S jejich výdejem začneme v pondělí 1. března 2021 a budeme pokračovat v dalších dnech do vyčerpání zásob,“ říká náměstek primátora Marek Hrvol.

Seniorům, kteří se nemohou dostavit ze zdravotních či jiných důvodů, může respirátory vyzvednout blízký člověk nebo rodinný příslušník. Prokázat se však musí občanským průkazem či mít s sebou jméno, příjmení a datum narození osoby.

Výdej respirátorů:
pondělí 12:00 – 15:00 hodin
úterý, středa, čtvrtek, pátek 8:00 – 12:00 hodin

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru