Vedení města Mostu: Hejtman Ústeckého kraje nás neoprávněně obvinil ze šíření chaosu
Magistrát města Mostu. Ilustrační foto
Most

Most - Město Most vydalo tiskové prohlášení, ve kterém se vedení města ohrazuje proti některým vyjádřením hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera. Přinášíme jeho přetisk.

"Včera odpoledne napadl hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller vedení města Mostu z vytváření chaosu tím, že si dovolilo zveřejnit informaci, že ze strany hejtmana nedošlo dosud k určení mateřských škol a školek, které budou fungovat pro děti členů IZS. Vedení města se proti šíření chaosu a nepochopení ohrazuje a uvádí vše na pravou míru. Vedení města Mostu vydalo v neděli 28. 2. 2021 informaci o tom, že navzdory dosud nevydanému rozhodnutí hejtmana ÚK, je připraveno svá zařízení pro děti členů IZS zajistit a kam se tyto osoby mají obracet. Hejtman ÚK pak vydal své rozhodnutí v odpoledních hodinách v neděli 28. 2. 2021 s tím, že neměl od všech ORP označená zařízení, která pro tyto potřeby budou sloužit. To je ovšem problémem pana hejtmana, že si nedokáže zajistit informace od všech dotčených subjektů a nikoliv vedení města Mostu. Je pak záhadou, že např. ve Středočeském kraji hejtmanka své rozhodnutí toho typu vydala v sobotu 27. 2. 2021 v 16:00 hod., tedy téměř o 24 hodin dříve než ÚK. To svědčí o tom, že ne vše běží v našem kraji ideálně.

Tato doba není zralá pro kritiku, šíření chaosu a podobných věcí. Je o tom, zajistit lidem co možná nejlepší podmínky pro to, abychom minimalizovali rizika nákazy a maximalizovali připravenost pro ochranu zdraví lidu. To by si měl v této době každý uvědomit, šlápnout do pedálů a přestat jen planě žvanit."

  • Vedení města Mostu
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru