Proti muži z jeho bytu vyběhli zloději. Za pár minut se prozradili v blízkém parku!
Ilustrační foto
Most

Most - Muž ve věku 33 let z Litvínova a 34letý Mostečan čelí obvinění ze zločinu krádeže, přečinů porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pár minut po krádeži v bytě dvojici kriminalisté zadrželi v parku.

Dvojice měla v Mostě v ulici Budovatelů v odpolední době vstoupit do domu, kde ani jeden z nich nebydlí. Nezjištěným způsobem překonali vstupní bytové dveře u přízemního bytu, do kterého vnikli. Jen o pár minut později se do bytu vracel jeho majitel. "Nemohl se dostat dovnitř a pojal podezření, že uvnitř někdo je. Náhle se otevřely dveře a z bytu vyběhli dva neznámí muži. Následnou prohlídkou bytu poškozený zjistil, že mu zmizela peněženka s hotovostí, doklady a platebními kartami," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Dvojice mezi tím běžela do nedalekého parku poblíž sportovní haly. V tu dobu se nedaleko nacházeli kriminalisté, kteří odhalují majetkovou trestnou činnost. Všimli si, že jeden z dvojice si nápadně prohlíží peněženku, ze které odhazuje nějaké věci. Z místní znalosti dvojici zastavili.

"Muž, který měl u sebe peněženku, policistům tvrdil, že ji našel v parku. Kriminalisté hned na místě zjistili, že došlo ke krádeži v bytě a dvojici zadrželi. Část odcizených věcí byla zajištěna a vrácena zpět okradenému. Vyšetřovatel Mostečana a Litvínovana stíhá na svobodě," dodala mluvčí Policie ČR. Těm hrozí za krádež v nouzovém stavu až osmiletý pobyt za mřížemi. Muži nekradli poprvé, za takové jednání již byli v posledních třech letech potrestáni.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru