Muž v Mostě přepadl a oloupil vlastní matku! Poté večer narazil na policii
Ilustrační foto
Most

Mostecko - O tom že v některých rodinách nepanují zrovna idylické vztahy, svědčí případ, kterým se zabývala mostecká policie. Muž obral matku na chodbě domu o peníze, šel do vazby.

Ve druhé polovině února měl 27letý muž, kterého policie obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, oloupit svoji matku. Ta se v podvečerním čase vracela poblíž centra města Mostu domů. V panelovém domě v patře k ní přistoupil její syn a chtěl k ní do bytu. To žena odmítla.

"Muž následně měl po matce požadovat peníze, a protože se ho žena bála, chtěla vyjít z domu ven a přivolat policii. Syn jí ale odmítal pustit, měl ji chytit za ruku a snažil se jí násilím vzít kabelku. Došlo k přetahování. Muži se během toho podařilo sáhnout do kabelky a z ní měl odcizit peněženku s hotovostí, platebními kartami a osobními doklady. Poté z místa zmizel," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Večer po 22. hodině narazil na policejní kontrolu. Hlídka si u něj všimla dámské peněženky. Policistům uvedl, že mu ji dala matka. Ti si to chtěli ověřit, muž však dal policistům záměrně špatné telefonní číslo. I tak hlídka záhy zjistila, že případ byl již policii oznámen a podezřelého zadržela. Ten skončil v policejní cele.

Vyšetřovatel po obvinění podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání a soud v Mostě obviněného do vazby poslal.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru