V Mostě budou nové hezké byty. Lokalita se díky rekonstrukcím mění
Rekonstruovaný blok 34. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V Mostě vznikají nové nájemní byty. Budou v rekonstruovaném domě v bloku 34 v ulici Jaroslava Seiferta, který byl již řadu let neobydlený.

Díky společnosti Mostecká bytová ve spolupráci s městem Most vznikne 24 plně vybavených nájemních bytů 2+kk s plochou kolem 50 metrů čtverečních. Vzniknout zde má i 35 parkovacích míst. Modernizace domu přijde na přibližně 41 milionů korun bez DPH. Část nákladů Mostecká bytová pokryje z úvěru, který bude splácet 10 let.

„Jsem velmi rád, že vybydlený dům, který tady dlouhá léta obyvatele strašil, bude letos opravený,“ říká náměstek primátora města Mostu Marek Hrvol.

Opravený a zabydlený je již i sousední blok 35, jeden ze zchátralých blízkých domů je potom zcela odstraněný.

„Blok 35 funguje už více než rok. S Mosteckou bytovou jsme si ukázali, že když bytové domy jsou ve vlastnictví města či jeho organizací, tak nájemníky opravdu vybíráme tak, že v té lokalitě i v tom domě samotném je klid a pořádek,“ pokračuje Marek Hrvol.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru