Mostečan ukryl v supermarketu pod mikinu lahve s alkoholem, ven už s nimi nevyšel
ilustrační foto
Most

Most - Ze zločinu krádeže čelí obvinění 36letý muž z Mostu. Ten zamířil ve večerních hodinách do jednoho mosteckého supermarketu s úmyslem, že něco odcizí.

V oddělení s alkoholickými nápoji z prodejního regálu odebral láhev vodky a láhev whisky. Lup si měl ukrýt pod mikinu a následně prošel přes pokladní zónu, aniž by za zboží zaplatil. Jeho podezřelé počínání mezi regály neuniklo pozornosti bdělé ostrahy, která muže na odchodu zadržela a předala následně policii.

"Šetřením policisté zjistili, že muž byl již za krádež odsouzen a z nepodmíněného trestu se vrátil loni. Navíc kradl v době, kdy je v České republice vyhlášen nouzový stav, takže může očekávat v případě odsouzení daleko přísnější trest. Lup v hodnotě 1 629 korun byl zajištěn. Jednu láhev obviněný při krádeži poškodil a nemohla být vrácena zpět do prodeje," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru