Hasiči pomáhají na covidové jednotce. Jak přibývají nakažení v Mostě, Litvínově a na Meziboří?
Hasiči pomáhají v nemocnici v Teplicích. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Už druhý týden pomáhají v dvanáctihodinových směnách s péčí o pacienty na covidovém oddělení Nemocnice Teplice hasiči - zdravotní instruktoři HZS Ústeckého kraje. V kraji přibylo za sobotu 619 nových pacientů. To je o 71 méně než před týdnem. Kolik nemocných je nyní v největších městech na Mostecku?

Pravidelné přehledy přináší například Mobilní rozhlas. Dle jeho covid reportu v Mostě za sobotu přibylo 87 nových případů (v pátek 116). Z toho 15 nově nakažených je v rizikové věkové skupině nad 65 let. V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní evidujeme nárůst z 1221 případů ke včerejšku na 1238 případů za 14 dní k dnešnímu dni. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 686; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tady situace lehce zhoršila.

V Litvínově za sobotu přibylo 21 nových případů (v pátek 24). Z toho dva nově nakažení jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 145. V porovnání se čtrnáctidenní historií se situace lehce zlepšila.

Za poslední dva týdny se situace lehce zlepšuje na Meziboří. Za sobotu přibylo pět nových případů (v pátek 9). V rizikové věkové skupině 65+ nepřibyl žádný nově nakažený.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru