PÁTRÁNÍ: Kriminalisté hledají tyto dva muže. Řekli, kde by se mohli ukrývat!
Hledaný muž. Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po dvou hledaných osobách.

První z nich je 16letý mladík z Mostu. Ten by se měl před policisty skrývat právě v Mostě. Popis mladistvého včetně fotografie naleznete zde.

Dalším hledaným je 37letý muž z Chomutovska. Dotyčný je podezřelý z páchání majetkové trestné činnosti na Mostecku a Chomutovsku. Zdržovat by se mohl kromě Mostecka nebo Chomutovska také v Teplicích. Jeho popis včetně fotografie naleznete zde.

Pokud odkazy již nejsou aktivní, osoby byly vypátrány. "V případě, že máte jakékoli informace k výskytu nebo pobytu výše uvedených mužů, sdělte je, prosím, policistům na linku 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru