Policie pátrá po voze značky Hyundai ix35 a jeho řidiči. V Mostě naboural jiné auto a ujel
Zdroj: Policie ČR
Most

Most - Mostecká dopravní policie vyšetřuje dopravní nehodu z pondělí 8. března a v souvislosti se šetřením pátrá po vozidle a jeho řidiči, který z místa nehody ujel.

K nehodě mělo dojít kolem 09:24 hodiny v Mostě na ulici Jiřího Wolkera. Tam řidič osobního vozu Hyundai poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Opel. "Policisté šetřením zjistili, že podezřelým by měl být řidič osobního vozu značky Hyundai ix35 světlé metalízy, ve kterém byla kromě řidiče spolujezdkyně. Vozidlo jelo ve směru od ulice Svatopluka Čecha do ulice U stadionu. Toto auto bude mít pravděpodobně poškozenou pravou stranu," popisuje nehodu mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Pokud někdo nehodu viděl, nechť zavolá na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 438 265. Policie uvítá i informace k hledanému automobilu a zároveň vyzývá i řidiče, který nesplnil svoji zákonnou povinnost, aby se sám policistům přihlásil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru