Muž si zadělal na průšvih. Zariskoval za volantem, ale nevyšlo mu to
Na zajištění muže řídícího bez platného řidičského oprávnění si museli strážníci chvíli počkat, ale dočkali se. Foto: MP Most
Most

Most - Po jedné hodině ranní prováděli strážníci mostecké městské policie kontrolu v ulici Pionýrů, kde bylo zjištěno vozidlo, ve kterém seděly tři osoby. Strážníci osoby vyzvali k prokázání totožnosti a při lustraci zjistili, že muž sedící na místě řidiče má vysloven platný zákaz řízení. Jelikož v přítomnosti hlídky strážníků neřídil, strážníci po projednání přestupku porušení nařízení vlády místo opustili.

Jelikož se strážníci oprávněně domnívali, že uvedený muž z místa s vozidlem odjede, prováděli průběžně kontrolu v okolí místa, kde vozidlo parkovalo, a informovali všechny hlídky ve městě včetně operátorů kamerového systému.

Po přibližně dvaceti minutách strážníci skutečně uviděli sledované vozidlo v pohybu a řidič po spatření hlídky zajel do prostoru garáží. "Když viděl, že za ním jede motohlídka strážníků, raději zastavil a na místě doznal, že řídil vozidlo bez platného řidičského oprávnění. Shodou okolností okolo projížděla hlídka Policie ČR, která se po spatření zákroku strážníků dostavila na místo události, a podezřelého si se všemi poznatky převzali policisté k dalšímu řešení," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru