Muž z Mostu si odpykává trest ve vězení. Policisté zjistili, že má na triku další delikt!
ilustrační foto
Most

Most - Policisté mosteckého obvodního oddělení díky místní a osobní znalosti odhalili totožnost muže, který měl krást zboží v obchodě. Mostečan ve věku 28 let měl v obchodním domě v prodejně drogérie odcizit dvě pánské vůně v hodnotě 958 korun.

Zboží si ještě mezi regály uložil do své kabely a následně prodejnu opustil, aniž by za zboží zaplatil. "V oboru není žádným nováčkem, kradl už v minulosti a byl odsouzen. Nyní se nachází ve výkonu trestu odnětí svobody v jedné věznici pro jiný delikt. Jak s lupem naložil, policii neuvedl. Vyšetřovatel ho obvinil z trestného činu krádeže," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru