Zloději v Mostě ukradli vodopád, vodník se nakonec dostal jen k plotu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí kriminalisté spolu s policisty obvodního oddělení Most Zahradní objasnili dva případy krádeží vloupáním, a to v jedné mostecké firmě a ve sklepě panelového domu.

Vyšetřovatel obvinil z trestných činů krádeže ve spolupachatelství 22letého muže z obce na Lounsku, z krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství 33letého Mostečana a z krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství 41letého Ústečana.

Podle policistů, kteří na objasnění výše uvedené trestné činnosti pracovali, měl muž z Lounska po společné dohodě s 33letým Mostečanem po poškození plotu vniknout sám na pozemek jedné mostecké firmy se zahradní technikou a uvnitř měl odcizit filtrační čerpadlo a nerezový vodopád vše za 22 tisíc korun. Tyto věci následně společně odnesli. Muž z Loun si navíc z uložených věcí připravil k odcizení i vyřezávanou dřevěnou sochu vodníka za 25 tisíc korun, kterou nakonec zanechal u plotu a z místa utekl. Kde odcizené věci skončily, policisté nezjistili.

Mostečan má mít na svědomí i krádež v panelovém domě na sídlišti Zahradní v Mostě. Spolu s 41letým Ústečanem měli koncem února vniknout bez násilí do domu a následně se dostali i do sklepních prostor. Tam zdolali plaňkové dveře u jedné sklepní kóje a z ní měli odcizit rudl, nafukovací matraci a další věci. Rudl policisté zajistili. Trojlístek obviněných je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru