Muž na sídlišti rozrazil dveře od bytu a začal škrtit expřítelkyni. Potom jí ještě sebral auto
Ilustrační foto
Most

Most - Devětadvacetiletý muž měl podle zjištění vyšetřovatele mostecké policie v bytě na mosteckém sídlišti vyhrožovat své expřítelkyni, vtrhl jí do bytu a navíc ji okradl.

Podle policie měl muž minulý měsíc v pozdně nočních hodinách v Mostě na sídlišti Výsluní zaklepat na dveře u bytu své bývalé přítelkyně. Ta otevřela, a když zjistila, kdo je za dveřmi, chtěla je zavřít. "Muž ale vložil nohu do chodby bytu, dveře měl rozrazit a následně vstoupit dovnitř, i když ho žena žádala, aby byt opustil. Ženě měl z ruky vytrhnout svazek klíčů a to od bytu a od vozidla. V době svého neoprávněného setrvání u poškozené měl této opakovaně vyhrožovat zabitím, fyzickou újmou na zdraví a poškozením majetku. Poškozenou měl škrtit a sprostě jí nadával," popisuje jednání mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Na místo byli přivoláni policisté, kteří výtečníka z bytu vykázali. Žena poté zjistila, že z parkoviště u domu zmizelo její vozidlo. Policisté po odcizeném autě začali ihned pátrat a vypátrali ho v ulici Růžová. Muž byl ve vozidle a hlídka ho na místě zadržela. Obviněný je stíhán na svobodě.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže, nebezpečného vyhrožování a porušování domovní svobody 29letého muže z Mostu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru