Feťák se projížděl v autě, které bylo v depozitu. Dalšího řidiče chytili se zákazem
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policejní kontroly v okrese Most odhalily dva řidiče, kteří řídit neměli. Mostečan ve věku 30 let byl kontrolován v obci Volevčice při řízení osobního vozidla značky Škoda. Řidič byl nervózní a měl k tomu zřejmě pádný důvod.

Policisté na místě šetřením zjistili, že vozidlo je v depozitu a nemá platné zákonné pojištění. Navíc měl řidič pozitivní test na drogy, což potvrdil i toxikologický rozbor krve podezřelého. Policisté na místě z vozidla odebrali registrační značky a řidiči další jízdu zakázali. Nyní mu policisté z obvodního oddělení v Obrnicích předali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

"Další řidič byl kontrolován na komunikaci I/15 v obci Chrámce. Hlídka mosteckých policistů zjistila, že 66letý motorista z Chomutova má Magistrátem města Mostu vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Řidič od policie odešel se záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru