Muž vylezl po hromosvodu do třetího patra, zpustošil a vyloupil byt. Bydleli tam jeho rodiče
Mladý muž nechal v bytě značný nepořádek. Ilustrační foto
Most

Most - Do bytu svých rodičů přišel neobvyklou cestou jejich syn. Vybral si dobu, kdy nikdo nebyl doma. Na krku má teď ale podezření z vloupačky.

Ve druhé polovině tohoto měsíce v dopoledních hodinách na sídlišti Severní v Mostě vylezl po hromosvodu panelového domu na balkon ve třetím patře. Tam našel lahev, kterou užil k rozbití okna a dostal se do bytu. Uvnitř se najedl, v bytě zanechal značný nepořádek a také měl odcizit nalezenou finanční hotovost.

A protože dveře od bytu byly uzamčené, domácnost opustil stejnou cestou po hromosvodu. "Poškození odhadli způsobenou škodu na částku 5 000 korun. Policisté obvodního oddělení Most, kteří se případem přečinu krádeže vloupáním zabývali, sdělili ve zkráceném přípravném řízení 20letému mladíkovi podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru