IHK Chemnitz podepsala spolupráci s českými hospodářskými komorami
Zdroj: IHK Chemnitz
Most

Most - Hlavní jednatel Obchodní – průmyslové komory Chemnitz (IHK Chemnitz) Hans-Joachim Wunderlich, ředitelka OHK Chomutov Ivana Košanová, ředitelka OHK Most Jiřina Pečnerová, ředitelka OHK Ústí nad Labem Arlena Nikoličová a ředitel KHKKK Cheb Stanislav Kříž podepsali 29. března společné pracovní plány aktivit pro přeshraniční spolupráci.

Čtyři základní svobody EU značnou měrou přispěly k možnostem společného rozvoje přeshraničního hospodářského prostoru a zajištění stoupajícího potenciálu sousedních příhraničních regionů. Právě v období Corona pandemie došlo k omezení pohybu pracovních sil a snížení možností poskytování služeb.

Podpisem plánu společných aktivit se tak hospodářské komory zasazují o podporu růstu i činnosti podnikatelů i jejich zaměstnanců právě v příhraničním regionu s cílem odstranění pomyslných hraničních závor.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru