Narkoman usnul s autem v silnici. Za pár hodin ho chytili za volantem znovu, opět pod vlivem drog
Foto: MP Most
Most

Strážníci zajistili muže, který opakovaně řídil pod vlivem drog. Řidič skončil v poutech na Policii ČR a jeho vozidlo na odtahovém parkovišti

Most - Po šesté hodině ranní si strážníci mostecké městské policie při kontrolní činnosti v ulici W. A. Mozarta všimli vozidla, které stálo napříč ve výjezdu z parkoviště a bránilo průjezdu vozidel.

Strážníci přistoupili k vozidlu a zjistili, že osoba na místě řidiče je strážníkům dobře známý drogově závislý muž, který za volantem spal. Zároveň věděli, že je známý tím, že řídí, přestože má vysloven zákaz řízení. Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

"O čtyři hodiny později další motohlídka strážníků v ul. J. Skupy uviděla stejného muže, jak opět řídí stejné vozidlo. Strážníci ho zastavili za pomoci modrého výstražného světla s nápisem " STOP" a při kontrole totožnosti zaznamenali, že je řidič zjevně pod vlivem omamných a psychotropních látek," uvedla mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

Na místo opět přivolali policisty, kteří si muže v poutech převezli na služebnu Policie ČR. Vozidlo strážníci odtáhli a umístili na hlídané parkoviště Městské policie Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru