Kolona aut s vlajkami se opět zdvojnásobila! Mostem projelo šedesát vozů
Sraz účastníků protestní jízdy na parkovišti u Benediktu. Foto: čtenář
Most

Most - Nedělní jízdy za svobodu Mostem se účastnilo téměř jednou tolik vozů, než předchozí víkend. Kolona čítala bezmála 60 automobilů.

Zúčastnění přišli vyjádřit nesouhlas s vládními nařízeními, která již delší dobu zasahují do základních práv a svobod lidí. Tato akce se koná celorepublikově, a to vždy v rámci okresu.

Tento víkend se jí zúčastnilo několik desítek měst napříč Českem. Tou dobou, kdy kolona projížděla třídou Budovatelů v Mostě, byl jeden z účastníků svědkem nehody. Snažil se srážce zabránit, když mával na řidičku jedoucí v levém pruhu, která chlapce srazila a nebyla účastníkem akce. Po té se snažil zraněnému poskytnout s kolemjdoucím první pomoc...

Jízdě díky krásnému počasí přihlíželi lidé procházející se městem, svým potleskem a máváním projíždějící vozy s vlajkami povzbudili.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru