Lidem tečou nervy! V Mostě se pohádali kvůli chybějícímu respirátoru na zastávce i nedodržování rozestupů
Ilustrační foto
Most

Most - Šlo o pokus o odcizení telefonu nebo o pořizování obrazového záznamu osoby bez respirátoru? Strážníci v Mostě řešili potyčku dvou mužů na zastávce MHD a další v Centralu.

 

Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že se nachází na zastávce tramvaje, a že se stal obětí fyzického napadení osobou, která se mu snažila odcizit mobilní telefon, který mu následně spadl na zem.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelem. Ten strážníkům uvedl popis osob, které se incidentu účastnily, a ve svém mobilním telefonu zároveň ukázal fotografii muže, který byl údajným pachatelem. Strážníci předali popis muže operátorovi kamerového systému a ten muže odpovídajícího popisu uviděl na tramvajové zastávce u sportovní haly, jak nastupuje do tramvaje a jede směrem k zastávce, kde již stála motohlídka strážníků s poškozeným.

"Po zastavení tramvaje strážníci zajistili ve voze uvedené osoby a společně vystoupili, aby strážníkům podaly vysvětlení. Podezřelý muž k celé věci uvedl, že stál na zastávce MHD, kouřil a neměl nasazený respirátor a přistoupil k němu oznamovatel a začal na něj křičet a natáčel si ho na mobilní telefon. Na svou obranu následně začal také křičet a telefon mu údajně z ruky vyrazil. Na čí straně je pravda, následně šetřila Policie ČR, které strážníci celou událost se všemi poznatky předali," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Další potyčku týkající se tentokrát nedodržování rozestupů řešili strážníci v OC Central. Zde se vzájemně nepohodli muž a žena, když ji muž upozornil, že stojí mimo symbol nalepený na zemi značící bezpečné rozestupy. Došlo k hádce a vzájemnému strkání. Na linku 156 se také obrátil muž, který upozornil ženu, aby si nasadila roušku a ta na to odpověděla, že ho její syn zmlátí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru