V malé sportovní hale už vzniká očkovací centrum a hledají se dobrovolníci
Stavba očkovacího centra v mostecké sportovní hale. Foto: město Most
Most

Most - V malé sportovní hale v Mostě již vzniká velkokapacitní očkovací centrum. Po pokládce podlahové krytiny nyní v prostoru haly vznikají potřebné zástěny.

Dohromady půjde o deset registračních míst, pět očkovacích kabin, zázemí pro personál, a čekárny. Hala má svůj samostatný vchod. Kdy přesně vakcinační centrum zahájí provoz, ještě není známo. Připravené ale bude v následujících dnech.

Město Most zároveň zveřejnilo výzvu, ve které hledá dobrovolníky na pomoc v chystaném velkokapacitním očkovacím centru ve sportovní hale. Pomoci můžou lékaři, zdravotní sestry, ale vítáme i středoškoláky se schopností práce na počítači.

Chtěli byste pomoci při očkování veřejnosti a nabídnout své služby? Tak neváhejte a pište, do předmětu e-mailu napište VAKCINACE-POMOC. Hlásit se můžete od 6. do 12. dubna 2021 na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru