Muž (20) nabízel na internetu marihuanu. K předávce pak docházelo na různých místech v Mostě
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 20letého muže z obce na Litvínovsku.

Ten měl podle policistů mosteckého TOXI týmu v letošním roce i v letech minulých nejméně ve 23 případech obstarat a následně nabídnout někdy zdarma, jindy za peníze přesně nezjištěné množství marihuany různým osobám. Drogu nabízel přes internet a předával ji většinou v Mostě na domluvených místech zájemcům.

V jednom případě, když za ni požadoval platbu od neznámého muže, mu byl při prodeji kromě drogy odcizen i mobilní telefon, čemuž předcházela pouliční potyčka. Obviněný muž z Litvínovska je stíhán na svobodě a za výše uvedený přečin může být potrestán až pětiletým odnětím svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru