REKLAMA
Muž lhal o své práci a výplatě, aby si mohl půjčit. Dvakrát mu takhle naletěli
Ilustrační foto
Most

Most - Dvou úvěrových podvodů se měl dopustit 26letý muž z Mostecka. Viní ho z toho mostečtí policisté. Půjčoval si peníze, ale už je nesplácel.

V prvním případě měl v elektro prodejně uzavřít smlouvu na poskytnutí úvěru na 50 tisíc korun. Část měl vyčerpat za zakoupené zboží, část výběrem z bankomatů. Problém byl v tom, že při uzavírání smlouvy měl uvést nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši platu.

"Další uzavřená úvěrová smlouva na částku mírně přesahující 5 tisíc korun byla obdobná, opět měla být se smyšlenými údaji. Muž údajně své finanční závazky neplní. Ty se podle všeho dostaly až na téměř 55 tisíc korun. V případě, že muž za spáchání trestného činu úvěrového podvodu stane před soudem, může ve vězení strávit až dva roky," uvádí Alena Bartošová, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru