Most stojí za návštěvu! Představí se turistům na veletrzích cestovního ruchu
Hrad Hněvín v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Na dvou veletrzích se v nejbližší době představí město Most. Ve čtvrtek 25. ledna to je ITF Slovakia tour v Bratislavě, který se koná do neděle 28. ledna. Most se jej účastní pod záštitou Czech Tourismu.

Druhý veletrh, Holiday World ve dnech 15. až 18. února, se bude konat na výstavišti v Holešovicích v Praze. Tady návštěvníci najdou Most v expozici Ústeckého kraje.

Na obou veletrzích pracovníci Turistického informačního centra Most budou prezentovat Most jako zajímavé místo, které rozhodně stojí za návštěvu. Pomoci k tomu mají propagační předměty, pohlednice, kalendáře města a drobné upomínkové předměty pro návštěvníky veletrhů.

O zajímavostech na Mostecku se víc dozvíte na http://www.imostecko.cz/.

(sed)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru