Rodinná oslava na janovském sídlišti se změnila ve rvačku
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na hlučnou zábavu upozornili obyvatelé jednoho z domů na sídlišti Janov v Hamerské ulici. Strážníci na místě majitele bytu vyzvali, aby se všichni v bytě ztišili a nerušili tak ostatní obyvatele domu. Klid ale dál během noci nebyl.

Všichni slíbili, že už přestanou zpívat a bude klid. O dvě hodiny později strážníky volali se žádostí o pomoc kolegové z Policie ČR, kteří přijeli řešit do téhož bytu rvačku.

Nájemník chtěl zábavu už ukončit, jeden z jeho příbuzných, který zde byl na návštěvě, se ale nechtěl nechat omezovat… Hlídky strážníků a policistů situaci na místě zklidnily, agresor odešel spát do jiného domu na sídlišti k dalším příbuzným.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru