Žena našla ve svém autě cizího muže. Byl pod vlivem drog
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nemilé překvapení čekalo jednu ženu z Mostu. Ta si poblíž svého zaměstnání v Mostě zaparkovala na parkovišti svůj automobil. Během zaměstnání procházela ve večerních hodinách kolem svého auta a spatřila ve vozidle sedět neznámého muže.

Zrovna kolem procházela policejní hlídka, která na místě vykonávala hlídkovou činnost a informovala ji. !Policisté následně muže ve vozidle zadrželi. V ruce měl mít telefon, který ve vozidle našel a chtěl ho prodat, aby měl peníze na drogy. Policisté u něj provedli test na návykové látky, který byl pozitivní," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muž skončil v cele a od policie si odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu pokusu krádeže vloupáním. Telefon byl zajištěn a vrácen zpět poškozené.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru