V Mostě v noci kdosi úmyslně zapaloval popelnice ve třech ulicích
Ilustrační foto
Most

Most - Podivnou zábavu si vybral ke své potěše v noci z neděle na pondělí neznámý pyroman v Mostě. Zapaloval popelnice.

"Jednotka Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje ze stanice Most vyjela mezi 22. hodinou a půlnocí ke třem požárům odpadkových kontejnerů," potvrdil mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan.

První zásah byl v ulici Víta Nejedlého, kde požár zničil jeden plastový kontejner. Další kontejner byl zničen v Divadelní ulici. A třetí v Báňské ulici. Hasiči všechny požáry zlikvidovali.

"Příčinou vzniku požáru bylo úmyslné zapálení," dodal mluvčí Lukáš Marvan.

V Mostě nejde o ojedinělou záležitost. Informovali o tom v minulých dnech také mostečtí městští policisté. Hned dvě telefonická oznámení o hořících kontejnerech v ulici Jaroslava Vrchlického přijali na tísňové lince 156. "Toho se měl dopustit muž, který se u kontejnerů pohyboval a podle uvedeného popisu byl hlídkou městské policie zadržen v přilehlé ulici. Hasičský záchranný sbor provedl uhašení těchto kontejnerů a tato událost byla předána se všemi poznatky přivolané hlídce Policie ČR," sdělil mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru