Řidiči se v Mostě a Obrnicích proháněli pod vlivem drog. Policisté odhalili hned čtyři takové
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté mosteckého územního odboru odhalili o víkendu při silničních kontrolách čtyři řidiče, kteří měli pozitivní test na drogy.

V Mostě na sídlišti Zahradní neunikl kontrole muž ve věku 28 let, který řídil v sobotu vozidlo ulicí Šeříkova. Měl pozitivní test na amfetamin.

Další 27letý řidič narazil na hlídku na sídlišti Liščí Vrch v neděli večer. I jeho test na drogy ukázal na přítomnost opiátů. "Oba řidiči se podrobili lékařskému vyšetření a odběrům biologického materiálu," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Dva řidiče ve věku 20 a 34 let kontrolovali obrničtí policisté v Obrnicích. Oba měli pozitivní test na amfetamin. I oni byli vyšetřeni lékařem a byl u nich proveden odběr krve.

"Policisté všem čtyřem motoristům sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru