Ledovka už zasáhla Mostecko. Na silnicích je několik nehod, ve městech kloužou chodci
Vyjely sypače, na normálně sjízdné silnice ale raději nespoléhejte. Foto: Kuba Zápotocký
Most

Mostecko – Avizovaná ledovka je tu! Mrholení a slabý déšť na zemi mrzne a působí problémy hlavně v dopravě. Od rána se stejnou situací bojují na Karlovarsku, postupem dne se přidalo i Chomutovsko.

Co hlásí naši čtenáři – řidiči? Obtížně je momentálně sjízdný mezibořský kopec do Litvínova. Klouže to i z Klínů. Kolony hlásí uživatelé aplikace Waze na cestě mezi Litvínovem a Mostem. Podle našich informací zde došlo k havárii na okraji Litvínova a u chemických závodů k dalším dvěma střetům – srazila se při nich vždy tři auta, nehody se obešly bez zranění.

Havárie je ve Hřbitovní ulici v Mostě na mostním převaděči. Došlo ke srážce dvou vozidel, tvoří se kolony. Zraněn nikdo nebyl.

Střední kolona je hlášena na výpadovce z Mostu směrem na Louny. Tam o nehodě zatím nevíme.

Neschůdné chodníky hlásíte prakticky v celém centru Mostu od náměstí až k nádraží.

Aktuální mapa provozu

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru